10.4 C
Konjic
2 listopada, 2023

Drugi upravo čitaju

AKCIJA ‘TATOO’: U Mostaru uhapšena jedna osoba

Policijski službenici Državne agencije za istrage i zaštitu (SIPA) danas su, u okviru akcije “Tatoo”, izvršili pretres kuće, pomoćnih objekata i pokretne imovine na jednoj lokaciji na području Mostara.

Jedna osoba je lišena slobode zbog postojanja osnova sumnje da je počinila krivično djelo “Neovlaštena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga” propisano Krivičnim zakonom Federacije Bosne i Hercegovine.

uhapšeno lice će biti privedeno u prostorije SIPA-e, radi kriminalističke obrade i saslušanja u svojstvu osumnjičenog.

Pretresom je otkriveno i privremeno oduzeto oko 400 grama opojne droge marihuane, kao i drugi predmeti koji se mogu koristiti kao dokaz u krivičnom postupku.

Navedene aktivnosti provedene su po nalogu Općinskog suda Mostar i pod nadzorom Kantonalnog tužilaštva Mostar i u saradnji sa policijskim službenicima Hercegovačko-neretvanskog kantona Ministarstva unutrašnjih poslova, saopćeno je iz SIPA-e.

AKCIJA “TATOO”: Jedna osoba uhapšena u Mostaru pojavila se prvo na Dnevni.ba.

dnevni.ba

Koliko je ovaj post bio koristan?

Kliknite na zvjezdicu da biste ga ocijenili!

Prosječna ocjena / 5. Broj glasova:

Za sada nema glasova! Budite prvi koji će ocijeniti ovu objavu.

(Zabranjeno je preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora Radio Konjic i radiokonjic.ba, bez zatražene i odobrene dozvole za preuzimanje.
Vlasnik objavljenih materijala na portalu radiokonjic.ba je RTV Konjic dd, i portal radiokonjic.ba, osim ako nije navedeno drugačije.
Ukoliko dobijete odobrenje za preuzimanje, obavezni ste podijeliti izvorni link na informaciju koju preuzimate, tj.link na portal radiokonjic.ba)

Za preuzimanje informacija možete nas kontaktirati putem:

[email protected]
+387 36 726 267

Možda vas zanima