back to top
22.5 C
Konjic
19 Juna, 2024

(VIDEO) Sada je spreman za tenis: Nadal se čudesno oporavio nakon povlačenja sa Wimbledona, procurio snimak sa treninga

Tenis svijet je ostao u šoku kada su Španci teniserka Rafael Nadal odustao je od Vimbldona prije polufinalnog meča protiv Nika Kyrgiosa.

Bio je nespreman za nastup i borbu protiv najboljih na travi u Londonu zbog rupture trbušnog mišića od sedam milimetara, ali sada se čini da je povreda prošlost.

Deset dana nakon što je predao polufinalni meč Vimbldona, Nadal se vratio na teniske terene i ponovo počeo da trenira.

Sudeći po snimku, dobro mu ide. Nadal je vrlo snažno vraćao lopte sa osnovne linije, pa se čini da njegov nastup na američkoj turneji ove sezone uopće nije upitan.

španski teniserka očigledno se dovoljno oporavio da može sebi priuštiti napor na teniskom terenu, a ovaj trening je pokazao da bi mogao biti prvi favorit na US Openu.

Kako je sve to izgledalo pogledajte u video prilogu ispod teksta.

Tenis/video-je-sada-spreman-za-Tenis-nadal-se-čudesno-oporavljen-nakon-povlačenja-sa-wimbledona-procureo-video-sa-treninga-777030″>sport1.oslobodjienje.ba

javno.bamostarski.info

(Zabranjeno je preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora Radio Konjic i radiokonjic.ba, bez zatražene i odobrene dozvole za preuzimanje.
Vlasnik objavljenih materijala na portalu radiokonjic.ba je RTV Konjic dd, i portal radiokonjic.ba, osim ako nije navedeno drugačije.
Ukoliko dobijete odobrenje za preuzimanje, obavezni ste podijeliti izvorni link na informaciju koju preuzimate, tj.link na portal radiokonjic.ba)

Za preuzimanje informacija možete nas kontaktirati putem:

rtvka@bih.net.ba
+387 36 726 267

Možda vas zanima

[rev_slider]