back to top
18.8 C
Konjic
20 Maja, 2024

NU Konjic: Sutra promocija knjige “Između dva zla / između scile i haribde” autora Alije Redžepovca

U Bosanskoj sobi NU Konjic će sutra sa početkom u 18:30h biti upriličena promocija knjige „Između dva zla/između scile i haribde“ autora Alije Redžepovca. Promotor ovog djela je prof . Ejub Keserović.

“Knjiga „Između dva zla/ Između scile i haribde“ predstavlja jedan širi historijski presjek i analizu razvoja velikodržavnih projekata susjednih zemalja na račun teritorije BiH” – navodi se u recenziji prof. dr. Esada Bajtala. Knjiga je koncipirana poput udžbenika i sastoji se od devet tema, a svaka tema je razrađena na štiva i može je koristiti i dijete i akademski radnik. Knjiga govori o teškom životu cjelokupnog bosanskog naroda.

nu konjic: sutra promocija knjige "između dva zla / između scile i haribde" autora alije redžepovca
NU Konjic: Sutra promocija knjige "Između dva zla / između scile i haribde" autora Alije Redžepovca

radiokonjic.ba

19.01.2023.

(Zabranjeno je preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora Radio Konjic i radiokonjic.ba, bez zatražene i odobrene dozvole za preuzimanje.
Vlasnik objavljenih materijala na portalu radiokonjic.ba je RTV Konjic dd, i portal radiokonjic.ba, osim ako nije navedeno drugačije.
Ukoliko dobijete odobrenje za preuzimanje, obavezni ste podijeliti izvorni link na informaciju koju preuzimate, tj.link na portal radiokonjic.ba)

Za preuzimanje informacija možete nas kontaktirati putem:

rtvka@bih.net.ba
+387 36 726 267

Možda vas zanima