back to top
25.5 C
Konjic
20 Jula, 2024

Svilar je govorio o razlozima prelaska u Romu i očekivanjima

Mladi srpski golman Mile Svilar dobio je sjajnu priliku ovog leta, kada je postao novi igrač Rome, na zahtev trenera ovog tima Žozea Murinja.

Prethodno nije dobio pravu priliku nekoliko sezona u lisabonskoj Benfiki.

Sada je za “Korijere delo sport” govorio o razlozima preseljenja u Vučicu.

Prije svega, Mourinho, koji je nevjerovatan trener. Takođe veliki klub, projekat, sportski direktor kojeg znam iz Benfike, prelep grad… Nije bilo razloga da odbijem Romin pozivSvilar je bio jasan.

Realan je i kada su u pitanju očekivanja.

Tu sam da pomognem timu i Murinju kad god je to potrebno od mene. Ne tražim ništa više od toga u ovom trenutku. Moći ću pokazati svoju vrijednost na terenu i steći iskustvo. U fudbalu ti niko ništa ne obećava, toga nema. Verujem samo u naporan rad. Spreman sam da pokažem svoje kvalitete i da zaslužujem da branim boje Rome, da opravdam poverenje koje mi je ukazano. Ovaj izazov predstavlja odličnu priliku za dalji napredak, za dalje izgrađivanje sebe kao igračamisli mladi golman.

Stalno spominjanje njegovog imena pokazuje koliko mu znači saradnja sa portugalskim stručnjakom.

Situacija je svakim danom sve bolja. Naporno smo radili poslednjih nedelja i sada pokušavam da upoznam Murinja i njegovu filozofiju, kao i trenerski štab i nove saigrače. Zadovoljan sam, trudim se da dam sve od sebe na svakom treningu. Još mogu da napredujem, ali za sada sam dobar. Sada mi je cilj da dođem u vrhunsku fizičku formu kako bih bio spreman za početak nove sezoneobjasnio je Svilar.

Sportski centar

javno.ba

mostarski.info

(Zabranjeno je preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora Radio Konjic i radiokonjic.ba, bez zatražene i odobrene dozvole za preuzimanje.
Vlasnik objavljenih materijala na portalu radiokonjic.ba je RTV Konjic dd, i portal radiokonjic.ba, osim ako nije navedeno drugačije.
Ukoliko dobijete odobrenje za preuzimanje, obavezni ste podijeliti izvorni link na informaciju koju preuzimate, tj.link na portal radiokonjic.ba)

Za preuzimanje informacija možete nas kontaktirati putem:

rtvka@bih.net.ba
+387 36 726 267

Možda vas zanima

[rev_slider]