back to top
12.5 C
Konjic
22 Aprila, 2024

Tražite stan u Konjicu za sva vremena i bez dodatnih ulaganja? Ova prilika se ne propušta!

Investitor mlade bračne parove  nagrađuje popustom od 5 hiljada maraka!

U Konjicu je već nekoliko godina teško pronaći adekvatan stan, u koji nije potrebno dodatno ulagati. Stanovi u novogradnji rasprodaju se i prije nego li se zgrada izgradi, a renoviranje starijih stanova zahtjeva najmanje trećinu sredstava od ukupne cijene stana.

Međutim, u Ulici Pave Anđelića bb u naselju Trešanica u Konjicu, završena je izgradnja poslovno-stambenog objekta građenog po visokim evropskim standardima.

Prizemlje je namijenjeno za poslovne prostore, a na svakom od četiri sprata nalazi se osam stanova  veličine od  45 do  64 m2.

tražite stan u konjicu za sva vremena i bez dodatnih ulaganja? ova prilika se ne propušta!
Stanovi veličine 45 do 64 m2

Velika pažnja je posvećena svim detaljima gradnje, vodeći računa da sve ispunjava visoke evropske standarde. Na svim stanovima su ugrađena ulazna i sobna vrata sa temperaturnom i zvučnom izolacijom proizvedena i uvezena iz Njemačke, troslojna PVC stolarija također sa temperaturnom i zvučnom izolacijom ugrađena po RAL sistemu, sa trakama – temperaturnim izolatorima.

Osim toga, pažljivo su birane podne i zidne obloge, pa je u stanovima postavljen visokokvalitetni hrastov parket i talijanske keramičke pločice.

Ugodnu temperaturu u zimskom periodu, a pri to i ekonomično zagrijavanje omogućuje razvedeno podno grijanje, ali i zagrijavanje  putem radijatora, i to sa mogućnošću korištenja termo bloka ili peleta.

Stubišne i balkonske obloge su od granita.

tražite stan u konjicu za sva vremena i bez dodatnih ulaganja? ova prilika se ne propušta!
Stanovi veličine 45 do 64 m2

Stanovi su odmah useljivi, a investitor garantuje da zbog korištenja najkvalitetnijih materijala i najsavremenijih načina gradnje, nisu potrebna dodatna ulaganja.  

Osim navedenog, investitor želi podržati mlade bračne parove popustom od 5 hiljada maraka.

tražite stan u konjicu za sva vremena i bez dodatnih ulaganja? ova prilika se ne propušta!
Stanovi veličine 45 do 64 m2

Dodatne informacije možete dobiti pozivom na broj telefona +387 62 715 845   

Projekat stambeno-poslovnog objekta pogledajte na linku ispod:

radiokonjic.ba

(Zabranjeno je preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora Radio Konjic i radiokonjic.ba, bez zatražene i odobrene dozvole za preuzimanje.
Vlasnik objavljenih materijala na portalu radiokonjic.ba je RTV Konjic dd, i portal radiokonjic.ba, osim ako nije navedeno drugačije.
Ukoliko dobijete odobrenje za preuzimanje, obavezni ste podijeliti izvorni link na informaciju koju preuzimate, tj.link na portal radiokonjic.ba)

Za preuzimanje informacija možete nas kontaktirati putem:

rtvka@bih.net.ba
+387 36 726 267

Možda vas zanima