back to top
25.5 C
Konjic
20 Jula, 2024

Zvezda dobila još jedno priznanje od Eurolige!

Košarka Crvena zvezda se danas na zvaničnom sajtu pohvalila još jednom nagradom Evrolige.

Naime, Zvezdin marketinški servis dobio je bronzanu nagradu za najbolju marketinšku i poslovnu strategiju za projekat „Rastimo zajedno“.

Ove godine zlatni pehar za najbolji marketing pripao je Efesu, a srebrni litvanskom Žalgirisu.

Ovom prilikom crveno-beli tim saopštio je sledeće:

Veliki rad, trud i konstantan napredak ponovo je prepoznala Evroliga kada je KK Crvena zvezda u pitanju.

Ovo je već četvrto visoko priznanje ove vrste u posljednjih 6 godina za naš klub, a treće po redu u veoma jakoj i ozbiljnoj konkurenciji najboljih evropskih ekipa.

Po tradiciji, KK Crvena zvezda mts ušao je u finale ove selekcije, pošto su očekivanja sada velika, a lestvica isto tako visoko postavljena, po uloženom trudu i vremenu možemo reći da smo očekivali uspeh..

Koliko je ovakav rad i napredak kluba prepoznat na ovom polju najbolje govori podatak da su samo tri kluba konstantno u vrhu – Anadolu EFES, Žalgiris i Crvena zvezda.

S ciljem izgradnje mlade baze navijača, projekt se fokusirao na edukaciju navijača o povijesti kluba kroz ekskluzivno kreirani digitalni sadržaj kratkog formata. U danima utakmica, Zvezda je pokrenula ‘Junior Tribune’, u saradnji sa klupskim partnerom IDEA-om na unapređenju ovog prostora za mlade navijače, dajući im posebnu pažnju i vodeći računa da nikada ne odu sa stadiona praznih ruku. Klub je organizovao i nekoliko grupnih poseta, gde su deca iz svih delova Srbije bila pozivana na utakmice, gde su mogla da uživaju u aktivnostima kao što su 3D projekcija i mapiranje terena, muzički kutak, DJ nastup, robotski šou, izazovi veština, partner za aktivaciju. Za najmlađe se organizuju i razni događaji, uključujući e-sport turnire, ANGT turnir za mlade Košarkaše, One Team aktivnosti i sportske konferencije za studente i zainteresovane za rad u sportu – stoji u obrazloženju nagrade. koju je direktoru marketinga kluba Janku Stankoviću uručio predstavnik Evrolige.

Predstavnici KK Crvena zvezda mts borave u Barseloni, gde već drugi dan učestvuju u svim aktivnostima koje svake godine služe za ‘uvođenje’ svih klubova u novu takmičarsku sezonu, u kojoj će KK Crvena zvezda biti jedan učesnika. nalazi se na web stranici.

Sportski centar

javno.bamostarski.info

(Zabranjeno je preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora Radio Konjic i radiokonjic.ba, bez zatražene i odobrene dozvole za preuzimanje.
Vlasnik objavljenih materijala na portalu radiokonjic.ba je RTV Konjic dd, i portal radiokonjic.ba, osim ako nije navedeno drugačije.
Ukoliko dobijete odobrenje za preuzimanje, obavezni ste podijeliti izvorni link na informaciju koju preuzimate, tj.link na portal radiokonjic.ba)

Za preuzimanje informacija možete nas kontaktirati putem:

rtvka@bih.net.ba
+387 36 726 267

Možda vas zanima

[rev_slider]