back to top
18.8 C
Konjic
20 Maja, 2024

Sedmični izvještaj o stanju sigurnosti na području odgovornosti PU Konjic

Prema izvještaju o stanju sigurnosti na području odgovornosti Policijske uprave Konjic za period od 20. do 27. marta 2023. godine iz oblasti kriminaliteta evidentirano je 13 krivičnih djela: 7 na području Konjica, 1 na podurčju Jablanice i 5 na području Prozora.

Javni red i mir narušen je 3 puta na području Konjica.

Iz oblasti saobraćaja evidentirano je 8 saobraćajnih nezgoda: 4 na području Konjica i 4 na području Jablanice. U ukupnom broju saobraćajnih nezgoda teže tjelesne povrede konstatovane su kod jednog lica na području Konjica. Lakše tjelesne povrede konstatovane kod 3 lica: 2 na području Jablanice i 1 na području Konjica.

radiokonjic.ba

27.03.2023.

(Zabranjeno je preuzimanje sadržaja, vijesti, videa ili fotografija bez navođenja izvora Radio Konjic i radiokonjic.ba, bez zatražene i odobrene dozvole za preuzimanje.
Vlasnik objavljenih materijala na portalu radiokonjic.ba je RTV Konjic dd, i portal radiokonjic.ba, osim ako nije navedeno drugačije.
Ukoliko dobijete odobrenje za preuzimanje, obavezni ste podijeliti izvorni link na informaciju koju preuzimate, tj.link na portal radiokonjic.ba)

Za preuzimanje informacija možete nas kontaktirati putem:

rtvka@bih.net.ba
+387 36 726 267

Možda vas zanima